Even voorstellen…..

In december 2013 zijn  wij, Esther Manting en Janneke Nijboer, gestart met L.O.L kinderopvang. Na een aantal jaren ervaring met het werken in de kinderopvang begon het te kriebelen. Wat zou het fantastisch zijn om onze eigen inbreng te hebben in het pedagogisch beleid en vooral om op onze eigen manier te werken met kinderen. Kinderen zijn ondernemend, en houden van uitdaging, wij gaan deze uitdaging aan!
Het is belangrijk dat kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en ook dat kinderen de mogelijkheid krijgen zich op hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.

Vanuit onze visie vinden we het belangrijk kinderen een tweede huis te bieden en dat doen we door de thuissituatie na te bootsen. Dit zie je aan de inrichting, het programma dat we aanbieden en aan de huiselijke sfeer. Voor ons is elke dag weer een nieuwe uitdaging, enthousiasme en creativiteit zorgen elke dag weer voor prachtige momenten. Alle kinderen verdienen het om goed begeleid te worden naar de kleuterfase, wij doen dit door naar het kind te kijken. Maar ook na school bieden we voor de basisschool kinderen een prettige omgeving waar we een actief programma aanbieden. Wij zijn ervan overtuigd dat elk kind van nature de wil heeft om te ontdekken en ontwikkelen door een veilige omgeving aan te bieden. Wij gaan er graag op uit, dus we zullen elkaar vast en zeker wel eens in het dorp Aalden/ Zweeloo tegenkomen!